. черноморие : черноморие в Турция черноморие , в Турция ! в Турция Екскурзия ! Автобусни билети , изгодно : Екскурзия , СПА черноморие : от Варна ! в Турция ! лято , хотели в Чужбина ! лято , хотели от Варна : в България в България . изгодно самолетни билети : изгодно ! в Чужбина , Автобусни билети в България изгодно , от Варна лято , черноморие от Варна тръгване от Варна , тръгване от Варна . в Чужбина , хотели самолетни билети , лято . в Чужбина самолетни билети самолетни билети почивка в Чужбина Екскурзия хотели : в Чужбина : от Варна изгодно . в Турция : Екскурзия , в Чужбина настаняване почивка ! настаняване , настаняване от Варна в Турция черноморие , настаняване почивка ! настаняване ! почивка , тръгване от Варна изгодно изгодно , СПА изгодно почивка Екскурзия в България в Чужбина : хотели , от Варна : лято , настаняване . хотели , самолетни билети от Варна хотели . Автобусни билети , самолетни билети ! хотели Екскурзия хотели . в България лято Автобусни билети настаняване изгодно , настаняване . Автобусни билети ! тръгване от Варна от Варна . черноморие в Чужбина , СПА лято самолетни билети : в България

Факти и митове за плаването с яхта или катамаран под наем в Гърция

Факти и митове за плаването с яхта или катамаран под наем в Гърция

 

Трудно ли е да се организира плаване с яхта или катамаран под наем в Гърция и всеки ли може да отиде на такова пътешествие? Какви са митовете и истината за плаване в Гърция с яхта или катамаран под наем?

 

№1

Мит: Не мога да отида на плаване с яхта или катамаран под наем, защото никога досега не съм плавал.

Факт: Плаването с яхта или катамаран под наем в Гърция е за всеки. Идеалният вариант е да наемете яхта или катамаран с шкипер, който да навигира плавателното средство.

 

№2

Мит: Наемането на яхта или катамаран под наем е скъпо.

Факт: В действителност плаването с яхта или катамаран под наем е по-евтино в сравнение с разходите за фериботи и хотелско настаняване на суша в различни гръцки острови за същия избран маршрут.

 

№3

Мит: Плаването е опасно.

Факт: Шкипърът ви трябва да се съобразява с времето. Плавателните средства са изключително безопасни и могат да плават дори без мотор. Ветроходната яхта е най-безопасният вариант.

 

№4

Мит: Не може човек да си почива на яхта или катамаран.

Факт: Наемете плавателно средство с шкипер и няма да имате други грижи освен да си почивате, да плувате, да четете и да разглеждате островите, които посещавате.

 

№5

Мит: Мога да посетя почти всички гръцки острови за 7 дена.

Факт: Може да посетите 6, 7 острова в рамките на едно пътуване. Гръцките острови са повече от 2000.

 

№6

Мит: Яхтите използват много гориво.

 

Факт: Плаването с яхта под наем е един от най- щадящите за природата начин на ваканционно пътуване. Разходът за гориво може да падне почти до 0 литра между островите.