. почивка в Турция тръгване от Варна хотели в България ! Автобусни билети : хотели , Автобусни билети Автобусни билети : хотели ! хотели ! хотели от Варна . в България тръгване от Варна в Турция Автобусни билети ! тръгване от Варна : в България СПА лято ! Екскурзия , лято ! тръгване от Варна почивка лято изгодно хотели . от Варна почивка . хотели ! от Варна , Екскурзия . в Турция . тръгване от Варна тръгване от Варна . настаняване , Автобусни билети ! черноморие : настаняване настаняване , в България . Екскурзия в Чужбина : тръгване от Варна ! хотели СПА настаняване от Варна : в България . Екскурзия ! в България лято ! в България тръгване от Варна : черноморие в Чужбина Екскурзия самолетни билети Екскурзия настаняване в Чужбина самолетни билети : хотели настаняване почивка в Чужбина , тръгване от Варна СПА ! хотели в Турция ! почивка , тръгване от Варна , настаняване Автобусни билети лято . хотели от Варна от Варна , изгодно , Екскурзия : Екскурзия в Чужбина , в България . черноморие тръгване от Варна . в Чужбина Автобусни билети ! хотели . тръгване от Варна , лято . самолетни билети , Екскурзия хотели : хотели в Чужбина от Варна от Варна настаняване : СПА

Факти и митове за плаването с яхта или катамаран под наем в Гърция

Факти и митове за плаването с яхта или катамаран под наем в Гърция

 

Трудно ли е да се организира плаване с яхта или катамаран под наем в Гърция и всеки ли може да отиде на такова пътешествие? Какви са митовете и истината за плаване в Гърция с яхта или катамаран под наем?

 

№1

Мит: Не мога да отида на плаване с яхта или катамаран под наем, защото никога досега не съм плавал.

Факт: Плаването с яхта или катамаран под наем в Гърция е за всеки. Идеалният вариант е да наемете яхта или катамаран с шкипер, който да навигира плавателното средство.

 

№2

Мит: Наемането на яхта или катамаран под наем е скъпо.

Факт: В действителност плаването с яхта или катамаран под наем е по-евтино в сравнение с разходите за фериботи и хотелско настаняване на суша в различни гръцки острови за същия избран маршрут.

 

№3

Мит: Плаването е опасно.

Факт: Шкипърът ви трябва да се съобразява с времето. Плавателните средства са изключително безопасни и могат да плават дори без мотор. Ветроходната яхта е най-безопасният вариант.

 

№4

Мит: Не може човек да си почива на яхта или катамаран.

Факт: Наемете плавателно средство с шкипер и няма да имате други грижи освен да си почивате, да плувате, да четете и да разглеждате островите, които посещавате.

 

№5

Мит: Мога да посетя почти всички гръцки острови за 7 дена.

Факт: Може да посетите 6, 7 острова в рамките на едно пътуване. Гръцките острови са повече от 2000.

 

№6

Мит: Яхтите използват много гориво.

 

Факт: Плаването с яхта под наем е един от най- щадящите за природата начин на ваканционно пътуване. Разходът за гориво може да падне почти до 0 литра между островите.