. тръгване от Варна в Чужбина , СПА : самолетни билети : в Турция тръгване от Варна СПА . в Турция от Варна : в България : СПА почивка лято , хотели ! самолетни билети настаняване черноморие : в Чужбина : хотели хотели : от Варна Екскурзия Екскурзия хотели : в България Автобусни билети . хотели : тръгване от Варна в България в Турция изгодно Автобусни билети настаняване Екскурзия тръгване от Варна в България . самолетни билети . лято изгодно , тръгване от Варна ! Екскурзия : самолетни билети настаняване хотели : в България : изгодно ! от Варна от Варна , самолетни билети настаняване тръгване от Варна СПА черноморие : Автобусни билети Екскурзия : настаняване . от Варна СПА , в България ! в България изгодно ! от Варна . тръгване от Варна , Автобусни билети : в България . лято ! лято : тръгване от Варна Автобусни билети : черноморие ! настаняване ! хотели , лято ! от Варна в България : в България ! в Турция : хотели ! в Турция . изгодно , в Чужбина лято хотели . самолетни билети , СПА , черноморие хотели , Екскурзия хотели : самолетни билети . самолетни билети самолетни билети : изгодно . тръгване от Варна в Чужбина : СПА , хотели : в Турция : хотели : в България

Факти и митове за плаването с яхта или катамаран под наем в Гърция

Факти и митове за плаването с яхта или катамаран под наем в Гърция

 

Трудно ли е да се организира плаване с яхта или катамаран под наем в Гърция и всеки ли може да отиде на такова пътешествие? Какви са митовете и истината за плаване в Гърция с яхта или катамаран под наем?

 

№1

Мит: Не мога да отида на плаване с яхта или катамаран под наем, защото никога досега не съм плавал.

Факт: Плаването с яхта или катамаран под наем в Гърция е за всеки. Идеалният вариант е да наемете яхта или катамаран с шкипер, който да навигира плавателното средство.

 

№2

Мит: Наемането на яхта или катамаран под наем е скъпо.

Факт: В действителност плаването с яхта или катамаран под наем е по-евтино в сравнение с разходите за фериботи и хотелско настаняване на суша в различни гръцки острови за същия избран маршрут.

 

№3

Мит: Плаването е опасно.

Факт: Шкипърът ви трябва да се съобразява с времето. Плавателните средства са изключително безопасни и могат да плават дори без мотор. Ветроходната яхта е най-безопасният вариант.

 

№4

Мит: Не може човек да си почива на яхта или катамаран.

Факт: Наемете плавателно средство с шкипер и няма да имате други грижи освен да си почивате, да плувате, да четете и да разглеждате островите, които посещавате.

 

№5

Мит: Мога да посетя почти всички гръцки острови за 7 дена.

Факт: Може да посетите 6, 7 острова в рамките на едно пътуване. Гръцките острови са повече от 2000.

 

№6

Мит: Яхтите използват много гориво.

 

Факт: Плаването с яхта под наем е един от най- щадящите за природата начин на ваканционно пътуване. Разходът за гориво може да падне почти до 0 литра между островите.