! черноморие от Варна в България , настаняване : тръгване от Варна : в Чужбина , лято в България . лято : черноморие лято : в България . в България , изгодно изгодно : в Турция Автобусни билети хотели ! почивка ! тръгване от Варна почивка ! Екскурзия . в Чужбина . в Турция СПА . черноморие : хотели черноморие почивка настаняване Екскурзия СПА ! лято : Екскурзия . изгодно , лято черноморие : лято хотели хотели Екскурзия : настаняване настаняване ! хотели лято ! настаняване : изгодно почивка изгодно , тръгване от Варна : настаняване . самолетни билети ! хотели , Автобусни билети : почивка , лято , Екскурзия , в Турция хотели . хотели настаняване самолетни билети . черноморие : тръгване от Варна в Чужбина в България : лято в Турция : СПА хотели Екскурзия , хотели . от Варна : лято хотели , тръгване от Варна настаняване от Варна ! от Варна . от Варна : от Варна : хотели ! самолетни билети : почивка ! самолетни билети : от Варна ! в Чужбина , хотели в България , самолетни билети . лято : хотели , от Варна , черноморие , изгодно в Турция . Автобусни билети : настаняване от Варна изгодно

Какви са предимствата на трансфера от/до летище?

 

Прeдвижването от точка до точка в чужда страна може да е стресиращо преживяване, особено ако пътуващите не са запознати с местната култура. Често такситата се възползват от това,че туристите не знаят езика и ги таксуват твърде скъпо. Ето защо е добре трансферите да бъдат поверени на надежден партньор като Holidayplus BG, за да могат туристите да се придвижват спокойно, безопасно и на достъпни цени.

 

С предварителната резервация на трансфер пестите време и пари. Предимството е, че така ще си осигурите на вас и на вашите гости спокойствие и ще им спестите притеснението да търсят транспорт на място след пристигане на летището. Също ще избегнете злоупотреби на местни таксиметрови шофьори, които изкуствено завишават тарифите. Като резервирате чрез Holidayplus BG може да сте спокойни, че няма да има изненади и непредвидени разходи.

 

Има няколко вида трансфер - лични и групови, при които туристите споделят превозно средство директно до курорта, в който ще бъдат настанени. Също така при необходимост може да бъде наето специално превозно средство за хора с увреждания. Лични трансфери или групови трансфери с минибус или автобус, травел агентите в Holidayplus BG ще ви помогнат да откриете най-доброто решение за вас.

 

Личен трансфер - тази услуга включва посрещане на летището от шофьора с автомобил, който ще ви чака в залата на пристигащи с табелка с вашето име. Повече информация за това как да откриете вашия трансфер може да откриете на ваучера си. На връщане от летището вашият шофьор ще ви очаква на предварително уговореното място.

 

Групов трансфер с минибус или автобус - това е икономична услуга, която споделяте с други пътници. Шатъл автобусите пътуват между летището и местата за настаняване - курорти и хотели. Ще бъдете закарани и в последствие взети от хотела или от най-близката точка, до която може да се достигне с автомобил. Времето за вашия трансфер е изчислено, но може да варира спрямо трафика и броя на спирките, които ще се направят. Може да има малко изчакване на летището или на местата за взимане, тъй като автобусите пътуват по предварително указано разписание.