: хотели настаняване от Варна , Автобусни билети : в Турция в Чужбина изгодно , Екскурзия изгодно , настаняване Автобусни билети ! настаняване , от Варна Екскурзия почивка ! изгодно хотели . Екскурзия , Автобусни билети ! Екскурзия лято настаняване Автобусни билети в Чужбина Екскурзия : Автобусни билети ! почивка . лято . Екскурзия : настаняване , почивка . Автобусни билети в Турция ! в Турция Екскурзия изгодно : Автобусни билети . Екскурзия от Варна черноморие : СПА , почивка изгодно . в Турция ! черноморие от Варна . Екскурзия Екскурзия лято СПА : Автобусни билети , настаняване изгодно черноморие . черноморие хотели : СПА Екскурзия , в Чужбина черноморие . в Турция ! в Чужбина лято Автобусни билети ! изгодно ! изгодно : черноморие . от Варна от Варна изгодно ! почивка , тръгване от Варна изгодно , настаняване хотели ! настаняване : Екскурзия : Екскурзия : Екскурзия ! изгодно , Екскурзия : в Турция черноморие в Чужбина ! самолетни билети ! в България : черноморие , Екскурзия лято черноморие , в Чужбина ! в Чужбина тръгване от Варна Екскурзия , лято ! лято : в Турция настаняване . хотели : самолетни билети

Какви са предимствата на трансфера от/до летище?

Прeдвижването от точка до точка в чужда страна може да е стресиращо преживяване, особено ако пътуващите не са запознати с местната култура. Често такситата се възползват от това,че туристите не знаят езика и ги таксуват твърде скъпо. Ето защо е добре трансферите да бъдат поверени на надежден партньор като Holidayplus BG, за да могат туристите да се придвижват спокойно, безопасно и на достъпни цени.

С предварителната резервация на трансфер пестите време и пари. Предимството е, че така ще си осигурите на вас и на вашите гости спокойствие и ще им спестите притеснението да търсят транспорт на място след пристигане на летището. Също ще избегнете злоупотреби на местни таксиметрови шофьори, които изкуствено завишават тарифите. Като резервирате чрез Holidayplus BG може да сте спокойни, че няма да има изненади и непредвидени разходи.

Има няколко вида трансфер - лични и групови, при които туристите споделят превозно средство директно до курорта, в който ще бъдат настанени. Също така при необходимост може да бъде наето специално превозно средство за хора с увреждания. Лични трансфери или групови трансфери с минибус или автобус, травел агентите в Holidayplus BG ще ви помогнат да откриете най-доброто решение за вас.

Личен трансфер - тази услуга включва посрещане на летището от шофьора с автомобил, който ще ви чака в залата на пристигащи с табелка с вашето име. Повече информация за това как да откриете вашия трансфер може да откриете на ваучера си. На връщане от летището вашият шофьор ще ви очаква на предварително уговореното място.

Групов трансфер с минибус или автобус - това е икономична услуга, която споделяте с други пътници. Шатъл автобусите пътуват между летището и местата за настаняване - курорти и хотели. Ще бъдете закарани и в последствие взети от хотела или от най-близката точка, до която може да се достигне с автомобил. Времето за вашия трансфер е изчислено, но може да варира спрямо трафика и броя на спирките, които ще се направят. Може да има малко изчакване на летището или на местата за взимане, тъй като автобусите пътуват по предварително указано разписание.