, тръгване от Варна : самолетни билети ! почивка . в Турция от Варна тръгване от Варна ! СПА тръгване от Варна , от Варна . изгодно в Турция ! хотели : от Варна . СПА черноморие , тръгване от Варна в България от Варна , Екскурзия хотели : в Чужбина в Чужбина в Чужбина ! самолетни билети настаняване самолетни билети : изгодно . настаняване . в България в България СПА , в Турция . почивка Автобусни билети , черноморие . Екскурзия . СПА в Турция . от Варна : Екскурзия , настаняване ! в Чужбина . настаняване : в Турция : тръгване от Варна , от Варна , от Варна изгодно . лято : тръгване от Варна хотели , от Варна самолетни билети Екскурзия хотели . самолетни билети , самолетни билети изгодно Автобусни билети хотели : хотели в Чужбина самолетни билети ! настаняване , изгодно . СПА , тръгване от Варна в Чужбина самолетни билети в България в Чужбина Автобусни билети : почивка : хотели : Автобусни билети : настаняване , изгодно : Екскурзия тръгване от Варна в Турция : от Варна Екскурзия . черноморие хотели , изгодно хотели ! хотели . почивка хотели настаняване , Екскурзия , от Варна ! в България : тръгване от Варна ! изгодно в Турция . черноморие в Турция Автобусни билети . в България

Луксозни ВИП трансфери

При наемането на луксозен автомобил обикновено всички разходи са вкючени в цената, с изключение на пробега. Цената на наемане на луксозен автомобил включва и шофьор на разположение за времетраенето на наемането. Ако има нощувка извън града на наемане, на шофьора се осигурява нощувка със закуска в хотел поне 3* за сметка на наемателя и разходи за храна в размер на 20 лв. на ден.

Цената на наемане на луксозен автомобил е за денонощие, като за по-луксозните коли има опция за ценообразуване от 2 до 3 часа, от 4 до 5 часа, 6 часа+ и 24 часа, тъй като цените са по-високи в сравнение с наем на обикновена кола. Освен това ВИП трансфера обикновени е необходим само за няколко часа.

Ако мястото на качване е в рамките на града, не се заплаща допълнително. Ако обаче луксозният автомобил под наем трябва да бъде доставен на място извън града, се заплаща времето за пристигане на автомобила по ценоразписа за съответния автомобил. При наемане на автомобил от летище, времето започва за тече от указания от клиента час, независимо дали има закъснение в полета. Ако автомобилът е оставен на място извън града на наемане, допълнително се заплаща обратния курс за връщане на автомобила под наем.

При пристигане на автомобила на указаното място на ВИП трансфера се подписва договор и протокол за извършена услуга. Заплащането на ВИП трансфера става предварително, в брой или по банков път. Другият вариант е да се плати на шофьора в брой или с кредитна карта.  

 

Колите са луксозни – леки коли, ретро коли, джипове или лимозини,  марките обикновено са Mercedes, BMV, Cadillac, Audi, Ford, Toyota, Jaguar, Buick, Lincoln, Rolls Roys, Ford, Porsche и др.