: изгодно , лято в Чужбина в Чужбина Автобусни билети почивка , черноморие СПА ! в Чужбина ! почивка в България в Турция : хотели . изгодно : от Варна : Автобусни билети . в Чужбина от Варна , Автобусни билети в Турция Екскурзия ! тръгване от Варна изгодно , изгодно ! лято : самолетни билети : СПА : самолетни билети ! черноморие почивка ! от Варна : настаняване Екскурзия , в Чужбина ! почивка , изгодно , хотели : в Турция , в България черноморие : тръгване от Варна , настаняване , в Чужбина черноморие в Чужбина . самолетни билети : хотели от Варна самолетни билети изгодно : почивка : в Чужбина хотели , Автобусни билети СПА , Автобусни билети от Варна хотели тръгване от Варна , черноморие ! самолетни билети , почивка , хотели . почивка хотели : СПА хотели . тръгване от Варна Автобусни билети : черноморие , в Чужбина , настаняване самолетни билети лято : настаняване тръгване от Варна Екскурзия хотели настаняване черноморие ! хотели : от Варна хотели . тръгване от Варна , хотели от Варна . хотели , СПА . настаняване : хотели , изгодно Автобусни билети ! хотели . в Чужбина ! СПА в България ! от Варна : от Варна черноморие . СПА

Луксозни ВИП трансфери

При наемането на луксозен автомобил обикновено всички разходи са вкючени в цената, с изключение на пробега. Цената на наемане на луксозен автомобил включва и шофьор на разположение за времетраенето на наемането. Ако има нощувка извън града на наемане, на шофьора се осигурява нощувка със закуска в хотел поне 3* за сметка на наемателя и разходи за храна в размер на 20 лв. на ден.

Цената на наемане на луксозен автомобил е за денонощие, като за по-луксозните коли има опция за ценообразуване от 2 до 3 часа, от 4 до 5 часа, 6 часа+ и 24 часа, тъй като цените са по-високи в сравнение с наем на обикновена кола. Освен това ВИП трансфера обикновени е необходим само за няколко часа.

Ако мястото на качване е в рамките на града, не се заплаща допълнително. Ако обаче луксозният автомобил под наем трябва да бъде доставен на място извън града, се заплаща времето за пристигане на автомобила по ценоразписа за съответния автомобил. При наемане на автомобил от летище, времето започва за тече от указания от клиента час, независимо дали има закъснение в полета. Ако автомобилът е оставен на място извън града на наемане, допълнително се заплаща обратния курс за връщане на автомобила под наем.

При пристигане на автомобила на указаното място на ВИП трансфера се подписва договор и протокол за извършена услуга. Заплащането на ВИП трансфера става предварително, в брой или по банков път. Другият вариант е да се плати на шофьора в брой или с кредитна карта.  

 

Колите са луксозни – леки коли, ретро коли, джипове или лимозини,  марките обикновено са Mercedes, BMV, Cadillac, Audi, Ford, Toyota, Jaguar, Buick, Lincoln, Rolls Roys, Ford, Porsche и др.