лято лято . хотели , Екскурзия Екскурзия хотели : самолетни билети в България в България . изгодно в Турция хотели в Турция СПА : в България , изгодно : хотели СПА ! настаняване . Автобусни билети почивка , изгодно : СПА ! Автобусни билети . самолетни билети почивка : в България СПА лято СПА тръгване от Варна , от Варна настаняване : Автобусни билети , лято СПА . почивка , черноморие хотели , тръгване от Варна , в Турция в Турция Автобусни билети самолетни билети в Турция ! в Чужбина ! СПА Автобусни билети настаняване хотели , лято изгодно . почивка тръгване от Варна хотели хотели : почивка : в България : СПА Екскурзия в Чужбина от Варна в България . лято : Екскурзия в България : хотели ! хотели черноморие Екскурзия , хотели ! в Турция тръгване от Варна , хотели , СПА Автобусни билети . в България почивка почивка . хотели , лято . в Чужбина , хотели . в Турция ! тръгване от Варна черноморие лято . тръгване от Варна . изгодно Автобусни билети , в Чужбина Автобусни билети в България : изгодно , черноморие , от Варна изгодно СПА . СПА Автобусни билети
pic-normal
Майски празници в Будва, директен полет Варна-Подгорица
plane
  • 4дни/3нощувки
  • Тръгване: 28.04.2018г.
  • Хотел Категория:
Цена: 780лв.
запитване
Имате въпроси? Обадете се на 052 / 979 900,
+359 885 393 811 или ни пишете тук
Име:
Телефон:
Имейл:
Коментар:
 

Заради райските плажове, екзотичната атмосфера и изобилието от исторически паметници, Будва си е спечелилa славата на топ дестинация на балканското адриатическо крайбрежие. Дестинация, която едновременно успокоява, предизвиква и прелъстява туристическите копнежи. Насладете се на многоликото очарование на Будва - метрополисът на Черна Гора.

Обградена от масивни укрепителни стени, наследени от 4-вековното венецианско управление (1420 - 1797 г.), Будва е същинска културна съкровищница. Вратите, обковите, прозорците, балконите и множество други детайли пазят стила на пищната Венецианската република, а между ренесансовите сгради е приютено наследство от гръцката и римската цивилизации (легендите за които са живи и до днес сред местното население). 

 

  Програма:  

Ден 1/ 28 април :

Среща на летище Варна в 05:00ч. за полет Варна-Подгорица в 08:00ч.Кацане в Подгорица 08:40ч. Трансфер до Будва и пешеходна обиколка на Будва- стария град .Настаняване в хотела. Свободно време.

Ден 2/ 29 април :

Свободно време за самостоятелно разглеждане или почивка. По желание: Вариант 1 : целодневна екскурзия  до Дубровник- един от най-красивите градове в света, част от Световното културно наследство под закрилата на Юнеско. Отпътуване в  07:30ч. за Дубровник. Пристигане в Дубровник в  10:30 ч. Обиколка на стария град с местен екскурзовод, разглеждане на забележителностите . Почивка за обяд , свободно време и в късния следобяд отпътуване обратно към Будва. Връщане в хотела около 19:30 -20:00ч.

Вариант 2: Екскурзия до Шкодренското езеро. Шкодренското езеро е най-голямото езеро на Балканския полуостров с обща площ 391 км². Намира се на границата на Черна гора с Албания. Носи името на град Шкодра в Северна Албания. По-голямата част от езерото се намира на територията на Черна гора. Езерото е разположено в котловина. В езерото се влива река Морача. Изтича се през дългата 32 км река Бояна в Адриатическо море.  Черногорските брегове на езерото и територията в непосредствена близост до тях са обявени за национален парк през 1983. По езерото са локализирани едни от най-големите птичи колонии в Европа, като се срещат 270 вида птици.

Ден 3 / 30 април :

Свободно време или по желание екскурзия до Котор и Пераст. В 08:00 ч. отпътуване за Пераст (UNESCO). По средата на залива, в който е разполжен Пераст са кацнали две малки островчета, единият от които е Свети Георги. Той е прислонил бенедиктинско абатство с малка църква, пазена от строги каменни стени и високи кипариси. Другият - Госпа од Шкрпела (Богородица на скалата) е създаден с упорития труд на поколения моряци, от стари кораби и камъни, струпани около канара в средата на залива. Продължаваме към Котор и посещение на стария град. Той е част от списъка на ЮНЕСКО за световното наследство, с цел да се опази неговата вековна красота и историческа стойност. Специално внимание заслужава средновековната крепост Св. Иван. Тя се намира на висок хълм и за да се достигне до нея е необходимо да се изкачат 1350 каменни стъпала. Крайморския музей ще ви запознае с традициите, свързани с мореплаването в Котор. Ще посетим и пристанището, катедралата Св. Трифон, паметникът „Стълб на храма", Часовниковата кула.

Ден 4/ 01 май :

След закуска напускане на хотела. Отправяме се към Подгорица, кратка обзорна обиколка и свободно време около1,5 часа.Трансфер до Подгорица за полет в 18:10ч. Кацане във Варна в 20:30ч.  

Цени в евро :

Хотел 1/2 двойна стая единична стая доплащане до
      полупансион
Tatjana***      
http://www.hoteltatjana.com 399 434 20
Anita***      
http://hotel-anita.budvahotels24.com/en/ 426 449 20
Podostrog***      
http://hotelpodostorg.com 438 470 28
Bracera****      
http://www.hotelbracera.me 454 485 40
Splendid *****      
www.montenegrostars.com 590 710 100

 

Забележка: цена за трети възрастен или дете в двойна стая - по запитване  

Цената включва:

Самолетен билет за чартърен полет Варна-Подгорица-Варна с включени летищни такси

3 нощувки със съответното изхранване в избрания хотел в Будва

пешеходна обиколка на Будва с екскурзовод на руски език

Трансфер летище - хотел - летище

застраховка Помощ при пътуване

водач на групата от България  

Цената не включва :

допълнителни екскурзии с екскурзовод на руски език

разходи от личен характер

Цени на допълнителните  екскурзии :

Екскурзия до Дубровник - 55 евро без храна/75 евро с включен обяд

Екскурзия до Котор и Пераст - 40 евро без храна/60 евро с включен обяд 

Екскурзия до Шкодренското езеро с круиз-42 евро без храна/53 евро с включен обяд

Условия за записване:  Депозит в размер на 50% от сумата към момента на потвърждаване на резервацията . Доплащане - 30 дни преди датата на тръгване

Срокове за анулации: до 45 дни преди датата на пътуване - без неустойка от 45 до 30 дни преди датата на пътуване - удържа се размера на депозита от 30 до 14 дни преди датата на пътуване - удържа се 75 % от стойността на пътуването по малко от 14 дни преди датата на пътуване - удържа се пълната стойност на пътуването  

Програмата се осъществява при минимум 100 участника. Краен срок за уведомяване за несъбран минимум пътуващи-14 дни преди обявената дата за тръгване.