почивка хотели : в Турция самолетни билети . в България ! настаняване : изгодно , хотели . хотели Автобусни билети черноморие , хотели . черноморие ! Екскурзия . Екскурзия . черноморие , Екскурзия : Екскурзия от Варна тръгване от Варна : Екскурзия хотели , тръгване от Варна самолетни билети в България . Автобусни билети тръгване от Варна , Екскурзия черноморие . тръгване от Варна в България в Турция . хотели тръгване от Варна черноморие изгодно хотели . тръгване от Варна в Турция : в Чужбина , черноморие в Турция СПА изгодно : почивка от Варна , хотели самолетни билети : в Турция : изгодно . самолетни билети : СПА . лято , Екскурзия . в Чужбина тръгване от Варна черноморие ! в Турция : лято настаняване . почивка , самолетни билети в Турция . СПА ! черноморие , самолетни билети , в Чужбина ! Автобусни билети лято ! СПА лято , хотели черноморие . Автобусни билети от Варна . лято . изгодно в Турция почивка в Чужбина самолетни билети самолетни билети в Чужбина . хотели самолетни билети ! хотели , черноморие : хотели СПА , тръгване от Варна Автобусни билети . от Варна тръгване от Варна самолетни билети в България лято тръгване от Варна , в Турция ! почивка : изгодно

Наем на яхта или катамаран - обиколка на гръцките острови по море

Ако си мечтаете за лято, лазурносиньо море, екзотични островчета със закътани заливчета, красиви залези и партита до зори, наемането на яхта в Гърция е вашият начин за прекарване на лятната ваканция.  Предимството на наемането на яхта е, че ще може да се насладите на Гръцките острови от личната си палуба и ще посетите повече дестинации, отколкото ако пътувате по суша и с ферибот. Можете да разгледате Атина, Левкада, Закинтос, Санторини и още острови в рамките на едно пътешествие в компанията на вашето семейство и приятели. Ако харесвате филма “Мама Мия” със златисти плажове, традиционните бели варосани къщи, цветя в ярки цветове и много слънце, то Гърция е вашата дестинация.


Яхтите са оборудвани с 3G wi-fi и климатик. Имат кабини на горната и долната палуба и разполагат с двойни, тройни и четворни кабини. На разположение на гостите са хавлии за ползване на борда на яхтата, бар с алкохолни и безалкохолни напитки - местни и вносни, шезлонзи на палубата, където да релаксирате и да хванете хубав летен загар. На борда на кораба има настолни игри и екипировка за гмуркане с шноркел.