, СПА : в България СПА . хотели почивка , почивка ! Екскурзия самолетни билети : в Турция , от Варна . СПА ! тръгване от Варна , настаняване , от Варна настаняване тръгване от Варна хотели ! почивка самолетни билети в България : Автобусни билети , в Турция ! хотели : тръгване от Варна : в България . хотели . самолетни билети Автобусни билети хотели в Турция , почивка ! СПА СПА в България ! изгодно в Турция хотели ! изгодно в Чужбина : СПА , хотели изгодно ! в България : настаняване : Екскурзия Екскурзия , изгодно хотели , в Турция хотели хотели . самолетни билети ! хотели от Варна : от Варна Екскурзия хотели , в България почивка : изгодно хотели ! хотели . Автобусни билети изгодно черноморие , почивка : изгодно : почивка от Варна от Варна ! настаняване : в България в Чужбина хотели , хотели , настаняване ! лято , хотели Автобусни билети хотели , почивка в България СПА , от Варна : тръгване от Варна , в Турция . в Чужбина , почивка , Автобусни билети от Варна , хотели ! СПА , от Варна ! хотели самолетни билети ! Автобусни билети : настаняване ! самолетни билети хотели тръгване от Варна

Наем на яхта или катамаран - обиколка на гръцките острови по море

Ако си мечтаете за лято, лазурносиньо море, екзотични островчета със закътани заливчета, красиви залези и партита до зори, наемането на яхта в Гърция е вашият начин за прекарване на лятната ваканция.  Предимството на наемането на яхта е, че ще може да се насладите на Гръцките острови от личната си палуба и ще посетите повече дестинации, отколкото ако пътувате по суша и с ферибот. Можете да разгледате Атина, Левкада, Закинтос, Санторини и още острови в рамките на едно пътешествие в компанията на вашето семейство и приятели. Ако харесвате филма “Мама Мия” със златисти плажове, традиционните бели варосани къщи, цветя в ярки цветове и много слънце, то Гърция е вашата дестинация.


Яхтите са оборудвани с 3G wi-fi и климатик. Имат кабини на горната и долната палуба и разполагат с двойни, тройни и четворни кабини. На разположение на гостите са хавлии за ползване на борда на яхтата, бар с алкохолни и безалкохолни напитки - местни и вносни, шезлонзи на палубата, където да релаксирате и да хванете хубав летен загар. На борда на кораба има настолни игри и екипировка за гмуркане с шноркел.