! в Чужбина . лято почивка ! в България тръгване от Варна лято ! Екскурзия тръгване от Варна : настаняване в Турция лято самолетни билети в Турция Екскурзия СПА . Автобусни билети . в Чужбина лято , от Варна в България . в България хотели . лято черноморие , черноморие . изгодно Екскурзия почивка , черноморие , в Турция : изгодно СПА СПА : СПА настаняване . от Варна СПА , лято : в Турция в Чужбина . от Варна настаняване : самолетни билети в България , почивка , в Турция Екскурзия почивка хотели настаняване ! тръгване от Варна , в Турция , от Варна . в България от Варна Екскурзия ! черноморие в Турция , хотели , от Варна : настаняване самолетни билети в Чужбина : настаняване . в България , хотели ! от Варна : лято ! черноморие изгодно ! в България , СПА Екскурзия почивка Автобусни билети . Автобусни билети . Екскурзия . черноморие черноморие ! в Чужбина черноморие : изгодно ! самолетни билети СПА , Екскурзия , хотели лято : в България : Екскурзия , Автобусни билети ! Автобусни билети настаняване ! Екскурзия ! хотели СПА : черноморие : самолетни билети тръгване от Варна . изгодно , Автобусни билети

Наем на яхта или катамаран - обиколка на гръцките острови по море

Ако си мечтаете за лято, лазурносиньо море, екзотични островчета със закътани заливчета, красиви залези и партита до зори, наемането на яхта в Гърция е вашият начин за прекарване на лятната ваканция.  Предимството на наемането на яхта е, че ще може да се насладите на Гръцките острови от личната си палуба и ще посетите повече дестинации, отколкото ако пътувате по суша и с ферибот. Можете да разгледате Атина, Левкада, Закинтос, Санторини и още острови в рамките на едно пътешествие в компанията на вашето семейство и приятели. Ако харесвате филма “Мама Мия” със златисти плажове, традиционните бели варосани къщи, цветя в ярки цветове и много слънце, то Гърция е вашата дестинация.


Яхтите са оборудвани с 3G wi-fi и климатик. Имат кабини на горната и долната палуба и разполагат с двойни, тройни и четворни кабини. На разположение на гостите са хавлии за ползване на борда на яхтата, бар с алкохолни и безалкохолни напитки - местни и вносни, шезлонзи на палубата, където да релаксирате и да хванете хубав летен загар. На борда на кораба има настолни игри и екипировка за гмуркане с шноркел.