! самолетни билети хотели хотели Автобусни билети черноморие тръгване от Варна хотели : изгодно ! хотели ! от Варна : Екскурзия настаняване в България Екскурзия . почивка , настаняване тръгване от Варна самолетни билети в България самолетни билети хотели хотели ! от Варна , СПА , лято в Чужбина : хотели : изгодно . настаняване ! в България хотели : черноморие СПА , в Чужбина . тръгване от Варна СПА хотели лято , в Чужбина : настаняване тръгване от Варна : лято хотели почивка , от Варна , почивка в Чужбина черноморие . самолетни билети в Чужбина настаняване . в Чужбина Екскурзия хотели настаняване , в Чужбина . в България почивка : в Чужбина ! Екскурзия : хотели , Автобусни билети . Автобусни билети в Чужбина почивка , черноморие Автобусни билети в Турция ! хотели : настаняване ! в България : самолетни билети от Варна : хотели тръгване от Варна от Варна почивка тръгване от Варна Автобусни билети ! от Варна черноморие ! хотели , самолетни билети : черноморие ! настаняване ! СПА : тръгване от Варна ! СПА . тръгване от Варна СПА черноморие хотели . черноморие лято , лято ! СПА в България СПА Автобусни билети : в България

Незабравима екскурзия с яхта в Гърция - Първа част

Ярките цветове на храстите контрастират на белите варосани стени на сградите и на боядиснисаните в синьо врати и прозорци и създават онази типично гръцка атмосфера, позната от филмите и пощенските картички.

Морето е азурно синьо заради високото съдържание на сол, поради което в него няма много водорасли.


Ако наемете яхта или катамаран с капитан, няма да ви е необходим опит във ветроходството. Докато се наслаждавате на слънцето и морето, ще сте ангажирани във всекидневните задължения на море - от домакински задачи до управлението на яхтата или катамарана под наем, ако имате желание. Някои от вас ще вдигат и свалят платната, други могат управляват кормилото, трети ще пазаруват, ще готвят и ще мият чиниите. Задачите са разпределенои поравно между всички пътуващи.

 

Има няколко начина да се насладите на морска ваканция и да разгледате Гръцките острови с  яхта или катамаран под наем - може да резервирате каята и да пътуване с непознати, но сродни по приключенски дух хора, или да наемете цялата яхта или катамаран заедно с група приятели или семейството си. Обикновено хората, които предприемат пътуване с наем на яхта или катамаран, са в добро физическо здраве, обичат дейности на открито, гъвкави са в рамките на разумното,  разбират необходимостта от спазване на определено поведение на борда на плавателното средство и в крайна сметка истински се забавляват. На борда на кораба хората се опознават и създават трайни приятелства, понякога за цял живот. Има дори случаи, когато непознати, срещнали се на борда, в крайна сметка се женят.