хотели ! самолетни билети настаняване , СПА . в Чужбина : в Турция ! СПА ! почивка хотели . изгодно хотели : хотели , изгодно в Турция . самолетни билети : лято . почивка , в България настаняване . СПА : хотели в Турция : хотели ! от Варна ! настаняване в Чужбина ! хотели . хотели , Екскурзия . Автобусни билети хотели от Варна хотели : в Чужбина хотели . в България : почивка , хотели черноморие , изгодно ! самолетни билети ! Екскурзия ! хотели лято в България в Чужбина . самолетни билети в Турция . от Варна , тръгване от Варна самолетни билети ! тръгване от Варна : лято от Варна тръгване от Варна . в България хотели . тръгване от Варна в България лято изгодно в Турция лято ! Екскурзия ! черноморие , в България , черноморие ! в Турция Автобусни билети в Чужбина : СПА от Варна ! изгодно . от Варна ! в Турция ! настаняване изгодно : самолетни билети почивка от Варна . СПА : самолетни билети : почивка изгодно : хотели самолетни билети ! черноморие в България тръгване от Варна : настаняване ! почивка , в Чужбина : в Чужбина СПА , почивка самолетни билети Автобусни билети . Екскурзия : лято , Автобусни билети

Незабравима екскурзия с яхта в Гърция - Първа част

Ярките цветове на храстите контрастират на белите варосани стени на сградите и на боядиснисаните в синьо врати и прозорци и създават онази типично гръцка атмосфера, позната от филмите и пощенските картички.

Морето е азурно синьо заради високото съдържание на сол, поради което в него няма много водорасли.


Ако наемете яхта или катамаран с капитан, няма да ви е необходим опит във ветроходството. Докато се наслаждавате на слънцето и морето, ще сте ангажирани във всекидневните задължения на море - от домакински задачи до управлението на яхтата или катамарана под наем, ако имате желание. Някои от вас ще вдигат и свалят платната, други могат управляват кормилото, трети ще пазаруват, ще готвят и ще мият чиниите. Задачите са разпределенои поравно между всички пътуващи.

 

Има няколко начина да се насладите на морска ваканция и да разгледате Гръцките острови с  яхта или катамаран под наем - може да резервирате каята и да пътуване с непознати, но сродни по приключенски дух хора, или да наемете цялата яхта или катамаран заедно с група приятели или семейството си. Обикновено хората, които предприемат пътуване с наем на яхта или катамаран, са в добро физическо здраве, обичат дейности на открито, гъвкави са в рамките на разумното,  разбират необходимостта от спазване на определено поведение на борда на плавателното средство и в крайна сметка истински се забавляват. На борда на кораба хората се опознават и създават трайни приятелства, понякога за цял живот. Има дори случаи, когато непознати, срещнали се на борда, в крайна сметка се женят.