хотели лято ! в Турция тръгване от Варна тръгване от Варна ! хотели . СПА , Екскурзия тръгване от Варна в Чужбина , в България ! лято тръгване от Варна . в България тръгване от Варна , черноморие в Турция от Варна ! лято . тръгване от Варна . самолетни билети в Турция ! самолетни билети изгодно Автобусни билети ! в Турция ! СПА в Турция , Екскурзия , в Чужбина , настаняване . самолетни билети : настаняване почивка ! почивка хотели : хотели : почивка , Екскурзия почивка ! в Турция ! Екскурзия Автобусни билети самолетни билети ! самолетни билети : черноморие от Варна , Екскурзия , настаняване , черноморие Екскурзия ! лято почивка . почивка , лято ! лято . в България : в Турция ! в България : в България Автобусни билети черноморие тръгване от Варна настаняване . в Турция ! Екскурзия хотели : в Чужбина хотели , Автобусни билети СПА от Варна . в България настаняване от Варна : черноморие настаняване : изгодно . хотели . в България : самолетни билети . в България ! хотели хотели : настаняване . Автобусни билети тръгване от Варна от Варна ! в България , от Варна : Екскурзия Екскурзия : почивка , лято Автобусни билети лято Екскурзия : Автобусни билети в България . лято

Обиколка на гръцките острови с наем на яхта или катамаран

Лято, мириз на море, крясък на чайки, красиви залези, приключения и романтика. И яхта или катамаран под наем на Ваше разположение, които да споделите с най-близките си хора. Какъв по-добър начин за прекарване на лятната си почивка може да си пожелае човек?

 

Наемане на яхта или катамаран има някои предимства пред другите почивки на хотел или дори круизно пътуване. Капитанът ще се погрижи за управлението на плавателното средство и за вашата безопасност, а на вас остава да се отпуснете и да се забавлявате. При наемане на яхта или катамаран ще можете да се насладите на първокласно пътешествие по море в компанията само на избрани от Вас хора. Няма да се налага да делите пространство и да се съобразявате с непознати. Ще може да си почивате и да празнувате в по-непринудена атмосфера. В същото време ще се възползвате от предимствата, които предлага само пътуването по море при наемане на яхта или катамаран - ще може да посетите много различни и интересни пристанищни градове, които би било невъзможно да обиколите в рамките на една ваканция на суша, ако сте настанени в хотел.

 

При наемане на яхта или катамаран в зависимост от бюджета, с който разполагате, имате възможност да наемете по-икономични или по-луксозни плавателни средства, с или без капитан и екипаж. Най-луксозните яхти са напълно обзаведени с всички модерни удобства като климатик, телевизор и видео, стерео хай-фи системи, различни водни забавления като джет ски, винд сърф, водни ски, оборудване за гмуркане с шнорхел и много други.


Туристическата агенция ще се съобрази с вашия бюджет, свободно време и желани дестинации, за да ви изготви най-доброто предложение за лична ваканция на море при наемане на яхта или катамаран.