. настаняване СПА в Турция ! Екскурзия лято тръгване от Варна : хотели хотели : в България в Чужбина ! изгодно ! черноморие : в Чужбина Екскурзия в България в България : тръгване от Варна . СПА ! хотели тръгване от Варна , СПА : в Турция ! настаняване изгодно : лято ! почивка СПА . хотели в България в Чужбина настаняване хотели тръгване от Варна Автобусни билети черноморие : тръгване от Варна : хотели изгодно Автобусни билети : СПА тръгване от Варна тръгване от Варна , изгодно Автобусни билети ! в Турция хотели : черноморие ! лято тръгване от Варна в Турция в България ! в България в Чужбина ! черноморие ! почивка лято в Чужбина черноморие ! изгодно , СПА хотели Автобусни билети : в България Екскурзия ! Автобусни билети от Варна ! лято : в Турция в Турция . Автобусни билети ! хотели Екскурзия . изгодно хотели : почивка ! изгодно в Чужбина СПА в България . настаняване в Турция , в Чужбина . в Чужбина , хотели , изгодно , черноморие , хотели изгодно . черноморие . лято . хотели почивка : в България СПА почивка черноморие ! Екскурзия Автобусни билети тръгване от Варна , самолетни билети

Обиколка на гръцките острови с наем на яхта или катамаран

Лято, мириз на море, крясък на чайки, красиви залези, приключения и романтика. И яхта или катамаран под наем на Ваше разположение, които да споделите с най-близките си хора. Какъв по-добър начин за прекарване на лятната си почивка може да си пожелае човек?

 

Наемане на яхта или катамаран има някои предимства пред другите почивки на хотел или дори круизно пътуване. Капитанът ще се погрижи за управлението на плавателното средство и за вашата безопасност, а на вас остава да се отпуснете и да се забавлявате. При наемане на яхта или катамаран ще можете да се насладите на първокласно пътешествие по море в компанията само на избрани от Вас хора. Няма да се налага да делите пространство и да се съобразявате с непознати. Ще може да си почивате и да празнувате в по-непринудена атмосфера. В същото време ще се възползвате от предимствата, които предлага само пътуването по море при наемане на яхта или катамаран - ще може да посетите много различни и интересни пристанищни градове, които би било невъзможно да обиколите в рамките на една ваканция на суша, ако сте настанени в хотел.

 

При наемане на яхта или катамаран в зависимост от бюджета, с който разполагате, имате възможност да наемете по-икономични или по-луксозни плавателни средства, с или без капитан и екипаж. Най-луксозните яхти са напълно обзаведени с всички модерни удобства като климатик, телевизор и видео, стерео хай-фи системи, различни водни забавления като джет ски, винд сърф, водни ски, оборудване за гмуркане с шнорхел и много други.


Туристическата агенция ще се съобрази с вашия бюджет, свободно време и желани дестинации, за да ви изготви най-доброто предложение за лична ваканция на море при наемане на яхта или катамаран.