. в България , СПА тръгване от Варна . Екскурзия лято ! самолетни билети тръгване от Варна СПА . лято ! в Чужбина ! хотели : от Варна ! Автобусни билети почивка в Чужбина СПА хотели в Чужбина Екскурзия хотели : настаняване . от Варна . Екскурзия в България : в Чужбина почивка : СПА почивка ! в Турция Автобусни билети , черноморие ! настаняване , изгодно : почивка , СПА в Чужбина СПА от Варна хотели : лято : в България . Автобусни билети . в България : самолетни билети , тръгване от Варна от Варна . изгодно ! самолетни билети : почивка : в Чужбина настаняване , хотели в Турция хотели : изгодно , Автобусни билети ! Автобусни билети хотели от Варна . хотели . в България в Чужбина ! в България почивка , Автобусни билети ! хотели . черноморие ! от Варна . в Чужбина , лято ! от Варна в България в Турция лято черноморие хотели тръгване от Варна . Автобусни билети , от Варна : от Варна почивка , тръгване от Варна . черноморие . в България изгодно самолетни билети . в Чужбина почивка , тръгване от Варна . почивка от Варна в Чужбина . тръгване от Варна изгодно . изгодно почивка самолетни билети от Варна , от Варна : тръгване от Варна

Обиколка на гръцките острови с наем на яхта или катамаран

Лято, мириз на море, крясък на чайки, красиви залези, приключения и романтика. И яхта или катамаран под наем на Ваше разположение, които да споделите с най-близките си хора. Какъв по-добър начин за прекарване на лятната си почивка може да си пожелае човек?

 

Наемане на яхта или катамаран има някои предимства пред другите почивки на хотел или дори круизно пътуване. Капитанът ще се погрижи за управлението на плавателното средство и за вашата безопасност, а на вас остава да се отпуснете и да се забавлявате. При наемане на яхта или катамаран ще можете да се насладите на първокласно пътешествие по море в компанията само на избрани от Вас хора. Няма да се налага да делите пространство и да се съобразявате с непознати. Ще може да си почивате и да празнувате в по-непринудена атмосфера. В същото време ще се възползвате от предимствата, които предлага само пътуването по море при наемане на яхта или катамаран - ще може да посетите много различни и интересни пристанищни градове, които би било невъзможно да обиколите в рамките на една ваканция на суша, ако сте настанени в хотел.

 

При наемане на яхта или катамаран в зависимост от бюджета, с който разполагате, имате възможност да наемете по-икономични или по-луксозни плавателни средства, с или без капитан и екипаж. Най-луксозните яхти са напълно обзаведени с всички модерни удобства като климатик, телевизор и видео, стерео хай-фи системи, различни водни забавления като джет ски, винд сърф, водни ски, оборудване за гмуркане с шнорхел и много други.


Туристическата агенция ще се съобрази с вашия бюджет, свободно време и желани дестинации, за да ви изготви най-доброто предложение за лична ваканция на море при наемане на яхта или катамаран.