: в Турция , тръгване от Варна , черноморие , лято : самолетни билети в Турция в Чужбина от Варна , тръгване от Варна : хотели ! хотели настаняване в Турция лято : черноморие . хотели . Автобусни билети изгодно , тръгване от Варна Екскурзия Автобусни билети Екскурзия в Турция : СПА ! самолетни билети Екскурзия , самолетни билети Екскурзия : тръгване от Варна : самолетни билети . хотели . в Чужбина , в България ! от Варна , лято : почивка в България , черноморие Екскурзия : черноморие ! от Варна СПА самолетни билети в България лято Екскурзия : от Варна в България : лято : в Турция ! хотели ! от Варна черноморие ! СПА тръгване от Варна : Автобусни билети . настаняване , тръгване от Варна изгодно , Екскурзия Екскурзия . хотели : в Турция . хотели черноморие : Автобусни билети ! изгодно в Чужбина от Варна . в Чужбина . хотели в Чужбина ! Екскурзия ! от Варна ! хотели : настаняване черноморие от Варна . настаняване , в България ! в Чужбина СПА ! лято лято ! почивка настаняване самолетни билети : от Варна почивка ! Екскурзия почивка в Чужбина . почивка в Турция в Турция , изгодно , хотели , хотели самолетни билети в Турция

Самолетният трансфер - удобен начин за придвижване от и до летището

Поръчването  на трансфер е много удобен начин за придвижване от и до летището. Понякога хората подценяват този начин на придвижване, тъй като изпозлването на публичен транспорт или личен автомобил и паркирване на летището са по-често разпространените форми на придвижване до летището. При използването на градски транспорт, обаче, трябва да се съобразявате с графика на автобусите и малко закъснение би могло да доведе до изпускане на полета. Освен това спирките на градския транспорт не винаги се намират в непосредствена близост до хотела или жилището и може да се наложи да се придвижвате заедно с тежък багаж. Придвижването с личен автомобил до летището е удобно, но трябва да има някой, който да върне колата ви до дома ви или да платите за паркинг на летището. И в двата случая това означава допълнително разходи и време.

 

Такситата са удобна форма на транспорт, но не винаги може да се разчита, че ще има свободно такси, а често таксиметровите шофьори злоупотребяват, като минават през места със задръствания и голям трафик, или развалят таксиметровия апарат, за да начисляват по-големи суми.  Трансферът предлага редица предимства, като харченето на по-малко време и средства. Той е сигурна и надеждна форма на транспорт, с предварително фиксирана цена и време, съобразено с графика на пътника и разписанието на самолета. Ще бъдете посрещнати от личен шофьор, който ще ви закара до летището навреме и без излишен стрес. Ще си спестите излишните стрес и притеснения, с които често е съпроводено придвижването до летището. 

 

Можете да резервирате трансфер директно на уеб страницата на туристическа агенция Холидей Плюс БГ или като се обърнете към някои от туристическите й агенти по телефон, на е-мейл или на място в офиса. Независимо дали сте на бизнес пътуване или на почивка, можете да сте спокойни, че с предварително резервирания трансфер ще стигнете навреме за полета си. Щофьорът на трансфера следи разписанието на полета ви и ще ви вземе достатъчно рано, така че да имате време спокойно да се чекирате на летището.  Трансферите на Холидей Плюс БГ са с чисти, представителни автомобили и професионални шофьори, и са подходящи и за бизнес пътувания. За по-специални случаи или гости може да разчитате на ВИП трансферите с луксозни автомобили.  За по-големи групи наемането на микробус с шофьор е най-добрият вариант. 

 

Шофьорите, които обслужват трансферите, подхождат към работата си с професионализъм. Те искат клиентите им да се чувстват удобно и да са сигурни, че са направили добър избор. Холидей Плюс БГ ще се погрижи за спокойното и удобно пътуване на клиентите си.

 

Самолетните трансфери предлагат много предисмства спрямо останалите форми на транспорт - изгодни цени, любезно обслужване, сигурност и надеждност.  Може да разчитате на Холидей Плюс БГ за организирането на вашия самолетен трансфер.