в България , почивка . СПА хотели от Варна самолетни билети почивка . тръгване от Варна , лято , в Чужбина настаняване в Чужбина в Чужбина изгодно ! в Чужбина : от Варна в Чужбина . изгодно . почивка , почивка . самолетни билети : почивка : хотели почивка : СПА , настаняване Екскурзия : тръгване от Варна Екскурзия настаняване Автобусни билети , изгодно изгодно : от Варна : в България . лято лято . самолетни билети : от Варна : Автобусни билети в Чужбина . тръгване от Варна хотели изгодно тръгване от Варна . в България : самолетни билети ! Автобусни билети тръгване от Варна настаняване ! в Турция ! в България . самолетни билети от Варна изгодно хотели ! почивка лято черноморие в България почивка Екскурзия : от Варна ! от Варна . настаняване , самолетни билети черноморие хотели , в Турция хотели лято ! в Чужбина . от Варна в Турция в Чужбина , черноморие ! самолетни билети почивка тръгване от Варна почивка . изгодно : хотели изгодно : хотели изгодно почивка от Варна ! тръгване от Варна ! изгодно ! в България черноморие Екскурзия , лято , хотели . почивка в България от Варна . СПА . лято лято

Самолетният трансфер - удобен начин за придвижване от и до летището

Поръчването  на трансфер е много удобен начин за придвижване от и до летището. Понякога хората подценяват този начин на придвижване, тъй като изпозлването на публичен транспорт или личен автомобил и паркирване на летището са по-често разпространените форми на придвижване до летището. При използването на градски транспорт, обаче, трябва да се съобразявате с графика на автобусите и малко закъснение би могло да доведе до изпускане на полета. Освен това спирките на градския транспорт не винаги се намират в непосредствена близост до хотела или жилището и може да се наложи да се придвижвате заедно с тежък багаж. Придвижването с личен автомобил до летището е удобно, но трябва да има някой, който да върне колата ви до дома ви или да платите за паркинг на летището. И в двата случая това означава допълнително разходи и време.

 

Такситата са удобна форма на транспорт, но не винаги може да се разчита, че ще има свободно такси, a и тарифите понякога са излизат високи. Трансферът предлага редица предимства, като харченето на по-малко време и средства. Той е сигурна и надеждна форма на транспорт, с предварително фиксирана цена и време, съобразено с графика на пътника и разписанието на самолета. Ще бъдете посрещнати от личен шофьор, който ще ви закара до летището навреме и без излишен стрес. Ще си спестите излишните стрес и притеснения, с които често е съпроводено придвижването до летището. 

 

Можете да резервирате трансфер директно на уеб страницата на туристическа агенция Холидей Плюс БГ или като се обърнете към някои от туристическите й агенти по телефон, на е-мейл или на място в офиса. Независимо дали сте на бизнес пътуване или на почивка, можете да сте спокойни, че с предварително резервирания трансфер ще стигнете навреме за полета си. Щофьорът на трансфера следи разписанието на полета ви и ще ви вземе достатъчно рано, така че да имате време спокойно да се чекирате на летището.  Трансферите на Холидей Плюс БГ са с чисти, представителни автомобили и професионални шофьори, и са подходящи и за бизнес пътувания. За по-специални случаи или гости може да разчитате на ВИП трансферите с луксозни автомобили.  За по-големи групи наемането на микробус с шофьор е най-добрият вариант. 

 

Шофьорите, които обслужват трансферите, подхождат към работата си с професионализъм. Те искат клиентите им да се чувстват удобно и да са сигурни, че са направили добър избор. Холидей Плюс БГ ще се погрижи за спокойното и удобно пътуване на клиентите си.

 

Самолетните трансфери предлагат много предисмства спрямо останалите форми на транспорт - изгодни цени, любезно обслужване, сигурност и надеждност.  Може да разчитате на Холидей Плюс БГ за организирането на вашия самолетен трансфер.