, в България черноморие ! хотели : в Чужбина : Автобусни билети СПА Автобусни билети , в Турция ! в Турция ! в Чужбина СПА ! в Турция . изгодно хотели ! от Варна . лято СПА тръгване от Варна : Автобусни билети ! настаняване в България в Турция в България ! в България хотели Автобусни билети : от Варна хотели . изгодно ! самолетни билети . самолетни билети , Екскурзия ! СПА , почивка ! черноморие изгодно настаняване самолетни билети : в България Екскурзия . лято ! черноморие ! в Турция : хотели почивка . лято : Автобусни билети : почивка ! в България ! хотели хотели , черноморие СПА , СПА . СПА . в България самолетни билети в Чужбина : от Варна : изгодно хотели лято , хотели . лято . хотели СПА СПА : тръгване от Варна в Чужбина , Екскурзия . тръгване от Варна . черноморие Екскурзия . настаняване лято . от Варна в Турция ! СПА . Автобусни билети : в Чужбина . изгодно . в Турция , хотели изгодно . СПА , в Чужбина , Автобусни билети в Турция ! СПА : в Турция : хотели изгодно . тръгване от Варна , в Турция : в Чужбина , хотели ! Автобусни билети . СПА , от Варна , Автобусни билети

Съвети за плаване в Гърция с яхта или катамаран под наем

Ваканцията на море в Гърция с яхта или катамаран под наем е незабравимо изживяване. Цяла зима организирате, планирате и мечтаете за нея. Гърция е прекрасна дестинация, идеална за плаване с яхта или катамаран заради спокойното море и хилядите островчета, но плаването си има своите особености, с които пътешественикът трябва да се съобрази, за да няма неприятни изненади. Ето защо е добре преди да се отправите на мечтаното пътешествие, да обърнете внимание на следните моменти:


  1. Важно е да разберете и да сте съгласни с условията на чартърната компания, представлявана от вашия турагент, затова не се колебайте да задавате всякакви въпроси. Екипът на Holidayplus BG с готовност ще разясни всички важни моменти. Така ще избегнете неочаквани изненади.

  2. Ако никога преди това не сте били на яхта, скоро след качването на борда ще разберете как ви понася плаването по море. Не се притеснявайте, необходимо е време за адаптация към новата обстановка, затова се отпуснете и си почивайте. Забавлявайте се на първата си вечер, в крайна сметка сте на ваканция, но вечерта преди качването на борда се въздържайте от употребата на алкохолни напитки, за да се приспособите по-лесно към живота на море.

  3. Опаковайте багажа си в меки раници и сакове, а не в куфари, за да може да ги съберете в шкафовете в каютата.

  4. Ако се чудите колко дрехи да си вземете, опаковайте половината от това, което сте приготвили. И без това всеки ден ще сте облечени с бански, тениска и шорти и удобни обувки. Не забравяйте да си вземете шапка за слънце и слънчеви очила. Вечер захлажда, така че си вземете топли връхни дрехи и непроницаемо яке. На борда на яхтата или катамарана под наем ще е мокро, така че се погрижете фотоапарата, GSM-а и другите електронни устройства да са защитени от намокряне.

  5. Защитете кожата си от силното слънце със слънцезащитен крем и стойте на сянка от време на време. И не забравяйте да пиете много течности, за да не се дехидратирате. Не се заблуждавайте от разхлаждащия бриз и освежаващото действие на морето, слънчевото изгаряне е много неприятно и болезнено, така че вземете мерки да предпазите кожата си.