: самолетни билети в Чужбина Екскурзия : хотели ! хотели : в България изгодно ! почивка лято . лято , от Варна ! СПА . Автобусни билети , черноморие лято : от Варна , в България почивка . от Варна настаняване , Екскурзия : тръгване от Варна ! почивка в България . от Варна Автобусни билети ! тръгване от Варна , Автобусни билети : черноморие , лято в Чужбина ! СПА изгодно тръгване от Варна Автобусни билети . самолетни билети ! лято : хотели . изгодно . в България . СПА ! хотели , СПА . в Чужбина : тръгване от Варна Автобусни билети ! Автобусни билети , лято настаняване . в България . в Чужбина хотели изгодно ! СПА : хотели . СПА ! настаняване ! хотели хотели . изгодно Екскурзия Автобусни билети ! почивка Автобусни билети тръгване от Варна ! в България ! в Чужбина Автобусни билети ! в Турция ! изгодно : самолетни билети , изгодно СПА , лято ! изгодно Автобусни билети ! в България Екскурзия , в Чужбина ! тръгване от Варна ! СПА , в България . в България ! настаняване , СПА . в Чужбина ! Автобусни билети настаняване , хотели ! хотели , настаняване , лято : тръгване от Варна : в България ! в Турция ! в България черноморие тръгване от Варна настаняване . в Турция

Съвети за плаване в Гърция с яхта или катамаран под наем

Ваканцията на море в Гърция с яхта или катамаран под наем е незабравимо изживяване. Цяла зима организирате, планирате и мечтаете за нея. Гърция е прекрасна дестинация, идеална за плаване с яхта или катамаран заради спокойното море и хилядите островчета, но плаването си има своите особености, с които пътешественикът трябва да се съобрази, за да няма неприятни изненади. Ето защо е добре преди да се отправите на мечтаното пътешествие, да обърнете внимание на следните моменти:


  1. Важно е да разберете и да сте съгласни с условията на чартърната компания, представлявана от вашия турагент, затова не се колебайте да задавате всякакви въпроси. Екипът на Holidayplus BG с готовност ще разясни всички важни моменти. Така ще избегнете неочаквани изненади.

  2. Ако никога преди това не сте били на яхта, скоро след качването на борда ще разберете как ви понася плаването по море. Не се притеснявайте, необходимо е време за адаптация към новата обстановка, затова се отпуснете и си почивайте. Забавлявайте се на първата си вечер, в крайна сметка сте на ваканция, но вечерта преди качването на борда се въздържайте от употребата на алкохолни напитки, за да се приспособите по-лесно към живота на море.

  3. Опаковайте багажа си в меки раници и сакове, а не в куфари, за да може да ги съберете в шкафовете в каютата.

  4. Ако се чудите колко дрехи да си вземете, опаковайте половината от това, което сте приготвили. И без това всеки ден ще сте облечени с бански, тениска и шорти и удобни обувки. Не забравяйте да си вземете шапка за слънце и слънчеви очила. Вечер захлажда, така че си вземете топли връхни дрехи и непроницаемо яке. На борда на яхтата или катамарана под наем ще е мокро, така че се погрижете фотоапарата, GSM-а и другите електронни устройства да са защитени от намокряне.

  5. Защитете кожата си от силното слънце със слънцезащитен крем и стойте на сянка от време на време. И не забравяйте да пиете много течности, за да не се дехидратирате. Не се заблуждавайте от разхлаждащия бриз и освежаващото действие на морето, слънчевото изгаряне е много неприятно и болезнено, така че вземете мерки да предпазите кожата си.