почивка , лято почивка . настаняване . в България . лято хотели хотели . Екскурзия : от Варна , в Турция от Варна изгодно от Варна хотели почивка почивка . в България ! в Чужбина : хотели черноморие , в Чужбина : хотели . черноморие черноморие ! СПА . черноморие лято настаняване ! черноморие изгодно в Чужбина в Турция , в Чужбина , Екскурзия : настаняване в Чужбина : настаняване : хотели ! тръгване от Варна : в България , черноморие Екскурзия в Чужбина Екскурзия СПА , в Чужбина . в България , изгодно лято ! Екскурзия ! тръгване от Варна почивка . хотели хотели хотели хотели : самолетни билети почивка тръгване от Варна , от Варна , лято : изгодно : в Турция : в България . почивка . Автобусни билети почивка : от Варна черноморие Автобусни билети : хотели . самолетни билети ! лято : в Чужбина . в Чужбина изгодно от Варна : от Варна настаняване : Екскурзия хотели ! хотели в Турция , тръгване от Варна . хотели : черноморие ! хотели , СПА в Чужбина лято , Екскурзия в Турция : Екскурзия от Варна от Варна : настаняване в Турция черноморие , самолетни билети

Съвето за плаване в Гърция с яхта или катамаран под наем

Ваканцията на море в Гърция с яхта или катамаран под наем е незабравимо изживяване. Цяла зима организирате, планирате и мечтаете за нея. Гърция е прекрасна дестинация, идеална за плаване с яхта или катамаран заради спокойното море и хилядите островчета, но плаването си има своите особености, с които пътешественикът трябва да се съобрази, за да няма неприятни изненади. Ето защо е добре преди да се отправите на мечтаното пътешествие, да обърнете внимание на следните моменти:


  1. Важно е да разберете и да сте съгласни с условията на чартърната компания, представлявана от вашия турагент, затова не се колебайте да задавате всякакви въпроси. Екипът на Holidayplus BG с готовност ще разясни всички важни моменти. Така ще избегнете неочаквани изненади.

  2. Ако никога преди това не сте били на яхта, скоро след качването на борда ще разберете как ви понася плаването по море. Не се притеснявайте, необходимо е време за адаптация към новата обстановка, затова се отпуснете и си почивайте. Забавлявайте се на първата си вечер, в крайна сметка сте на ваканция, но вечерта преди качването на борда се въздържайте от употребата на алкохолни напитки, за да се приспособите по-лесно към живота на море.

  3. Опаковайте багажа си в меки раници и сакове, а не в куфари, за да може да ги съберете в шкафовете в каютата.

  4. Ако се чудите колко дрехи да си вземете, опаковайте половината от това, което сте приготвили. И без това всеки ден ще сте облечени с бански, тениска и шорти и удобни обувки. Не забравяйте да си вземете шапка за слънце и слънчеви очила. Вечер захлажда, така че си вземете топли връхни дрехи и непроницаемо яке. На борда на яхтата или катамарана под наем ще е мокро, така че се погрижете фотоапарата, GSM-а и другите електронни устройства да са защитени от намокряне.

  5. Защитете кожата си от силното слънце със слънцезащитен крем и стойте на сянка от време на време. И не забравяйте да пиете много течности, за да не се дехидратирате. Не се заблуждавайте от разхлаждащия бриз и освежаващото действие на морето, слънчевото изгаряне е много неприятно и болезнено, така че вземете мерки да предпазите кожата си.