! Автобусни билети СПА ! настаняване самолетни билети . СПА тръгване от Варна в България : в България ! почивка , от Варна изгодно самолетни билети ! настаняване в Турция в Турция : изгодно : от Варна , почивка , настаняване : самолетни билети изгодно : черноморие ! от Варна СПА почивка : черноморие настаняване , в България самолетни билети , в Турция : в Чужбина самолетни билети Екскурзия : почивка хотели : тръгване от Варна . настаняване . самолетни билети , Екскурзия ! почивка , в Турция СПА самолетни билети . в Чужбина . Автобусни билети , хотели СПА ! Автобусни билети . почивка : от Варна самолетни билети . хотели в Чужбина ! Автобусни билети СПА : самолетни билети СПА ! в България ! хотели хотели . хотели ! настаняване ! СПА хотели хотели в България ! почивка . настаняване ! Автобусни билети . настаняване ! хотели настаняване : настаняване : тръгване от Варна , СПА тръгване от Варна ! Автобусни билети . в България , в Чужбина хотели . хотели : самолетни билети от Варна от Варна почивка , настаняване хотели , в България Екскурзия , самолетни билети тръгване от Варна Автобусни билети : хотели в Турция . в Турция : в Чужбина хотели : изгодно , хотели . самолетни билети

Ваканция на море в Гърция с яхта или катамаран под наем

Плаването с яхта или катамаран под наем в Гърция може да е запомнящо се за цял живот приключение. Гърция е средиземноморски рай, който най-добре може да бъде разгледан по море. С наемането на яхта или катамаран можете да се насладите на кристално чисти води, живописни острови, слънче, безкрайно синьо море, топъл климат, а също така на историята и културата на Гърция.

Гърция има повече от 1400 острова и най-дългата брегова линия в Европа. Заобиколена е от три морета - Йонийско, Егейско и Средиземноморско. По продължението на това дълго и красиво крайбрежие има безкрайни заливчета и пещери. По чистота на морската вода Гърция е сред първите места в света с повече от 400 плажа и девет пристаница, наградени с известния европейски “син флаг”.

Плаването с яхта или катамаран под наем в Гърция ви дава възможност да разгледате много острови за няколко дни, тъй като много от островите са разположени на групи и разстоянията между тях не са големи. Така че в рамките на една седмица може да посетите няколко острова и пристанищни селища, до които не може да се стигне по суша.

Слънчево през по-голямата част от годината, с хубав мек климат, слаби ветрове в Йонийско море и Халкидики и умерени ветрове в северно Егейско море и Спорадските острови и умерени до силни ветрове в Цикладските и Додеканезки острови, Гърция предоставя перфектни условия за плаване с яхта или катамаран под наем. Мекият климат прави Гърция целогодишна дестинация за плаване, но официалният сезон е от април до октомври.

 

Плаването с яхта или катамаран под наем не е просто пътуване до крайната дестинация, а е удоволствие от самото пътешествие. Плаването не е ексклузивно за малка група, то е достъпно за всеки. Просто изберете луксозна или нискобюджетна ваканция с яхта или катамаран под наем и се спрете на определена дестинация с помощта на травел агентите на Holidayplus BG.