: хотели ! черноморие черноморие . почивка . Автобусни билети изгодно ! в Чужбина изгодно ! лято изгодно : хотели в България хотели , черноморие ! Екскурзия ! в Турция в България . в Турция в Чужбина ! Екскурзия тръгване от Варна ! в България ! тръгване от Варна ! хотели изгодно , СПА самолетни билети . хотели ! самолетни билети : хотели ! почивка . самолетни билети , в Чужбина : тръгване от Варна , в Чужбина , хотели ! черноморие . СПА самолетни билети тръгване от Варна почивка , в Турция : Автобусни билети . в Турция черноморие . самолетни билети в Турция . самолетни билети , от Варна от Варна в Турция изгодно . настаняване , почивка тръгване от Варна Екскурзия Екскурзия изгодно ! тръгване от Варна изгодно от Варна тръгване от Варна СПА тръгване от Варна лято . настаняване . настаняване . в България Автобусни билети , изгодно : Екскурзия ! Автобусни билети . от Варна : самолетни билети . Автобусни билети почивка хотели в Чужбина : самолетни билети ! самолетни билети , самолетни билети тръгване от Варна почивка ! Автобусни билети : черноморие хотели изгодно . хотели хотели ! почивка , изгодно ! хотели в Турция : в България : почивка в България : черноморие ! Екскурзия . хотели ! черноморие

Видове трансфери - в какви случаи е удобно и изгодно да поръчаме трансфер - част 1

Бизнес пътувания

Бизнес  ВИП трансферът предлага първокласно превозно средство с шофьор, което е на разположение на клиента 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата според нуждите му. Клиентът може да продължи да изпълнява професионалните си задачи, като шофьорът на ВИП трансфера поема изцяло отговорността за трансфера с абсолютна дискретност.  На клиента не му се налага да се тревожи повече за пътуването, а може да се концентрира изцяло върху бизнес делата си. Бизнес ВИП трансферът е напълно професионална услуга за бизнес клиенти, за които времето е пари.

 

Тансфер от до летище

Трансферът от летище до хотела или избрана дестинация и обратно осигурява спокойствието на пътуващите и им спестява излишно губене на време в ориентация. Посрещането и изпращането се осъществява от шофьора, който ги закарва до желаната дестинация. На пътниците не им се налага  да губят време в лутане по коридори, четене на табели и знаци и търсене на таксиметрови услуги или градски транспорт.

 

Трансфери от точка до точка

С трансфера от врата до врата забравяте за грижите, свързани с пътуването, като планиране на маршрута, следване на интрукциите на GPS, следене за полицейски проверки и радари, трафик и задръствания, намиране на място за паркиране, съобразяване със сини зони и места, на които е забранено паркирането. Спестявате време, возите се с удобен автомобил и може да се концентрирате върху важните за вас неща, като оставите шофирането в ръцете на професионалисти. И не на последно място пристигате навреме.

 

Посрещане на гости

Когато ви се налага да посрещнете важни гости, към които трябва да покажете специално отношение, доверете се на ВИП трансфер. Гостите ще останат доволни от приятелското и професионално отношение на посрещащия и обслужващия ги шофьор,а ВИП трансферът ще им направи добро впечатление като първото преживяване от приятния им престой.