. в Чужбина черноморие , тръгване от Варна . в България : самолетни билети в Чужбина ! самолетни билети , самолетни билети : в Чужбина , хотели хотели ! Автобусни билети настаняване : в Турция , в Турция , изгодно , черноморие от Варна почивка : СПА : Екскурзия . тръгване от Варна самолетни билети тръгване от Варна в Чужбина хотели . Автобусни билети , настаняване . в Чужбина самолетни билети , в Чужбина лято . в Турция ! почивка ! почивка тръгване от Варна , тръгване от Варна хотели : самолетни билети , самолетни билети в Турция , лято от Варна ! лято тръгване от Варна , почивка ! почивка . хотели ! самолетни билети : СПА : Екскурзия в Чужбина , хотели . в Турция ! изгодно в Чужбина в България тръгване от Варна : тръгване от Варна . настаняване : Автобусни билети в Турция СПА : в Чужбина ! настаняване . почивка тръгване от Варна ! Екскурзия , хотели от Варна хотели хотели . лято лято в България ! хотели ! тръгване от Варна . в Турция , СПА , лято Автобусни билети . почивка : самолетни билети , в Чужбина . хотели в България ! от Варна самолетни билети ! настаняване , от Варна от Варна в Турция . лято ! изгодно черноморие тръгване от Варна в Турция в България : СПА хотели

Видове трансфери - в какви случаи е удобно и изгодно да поръчаме трансфер - част 2

Шофьорски услуги

Ако притежавате фирмени или лични коли, за които трябва да се грижи и обслужва шофьор в определено от вас време, можете да наемете само шофьор от компанията за коли под наем. Тази уникална услуга ви дава възможност да спестите пари в краткосрочен план, защото няма да се налага да наемате шофьор на трудов договор, а шофьорите от рент-а-кар компанията ще се грижат за колите ви със същата отдаденост и отговорност, както ако наемете собствен персонал.

 

Туризъм и свободно време - културни обиколки/пеизажи /шопинг турове

По време на вашата почивка може насладете на комфортно пътуване без грижи с резервиране на трансфер. Ще можете да се отпуснете и да си отпочинете, като оставите шофирането на професионален шофьор, като в същото време ще посетите интересни места - селища с исторически и културни забележителности, както и места в красиви природни гледки. Предимството на частния трансфер е, че няма да се съобразявате с организирани турове, а сами ще определяте темпото на екскурзията си. В същото време няма да ви се налага да се притеснявате дали ще се ориентирате в непознати за вас места.

 Сватби и тържества

Специалните случаи изискват специални превозни средства. Поръчайте ВИП трансфер за младоженци или абитуриенти, за да може в такъв специален ден всичко да бъде като в приказка. Прекарайте времето си с любимите си хора, а туристическата агенция и рент-а-кар компанията ще се погрижат за трансфера на гостите ви. Така ще си спестите излишни грижи по организацията и ще може да се насладите на празника си.

Конгреси, конвенции, бизнес мероприятия

Правилното планиране и осъществяване на извозването на гостите е много важно за успеха на всяко бизнес мероприятие - конгреси, панаири, изложения, бизнес срещи и др. Може да поръчате трансфер за присъстващите на събитието.

Групови трансфери

 

От луксозни минибуси с капацитет 12 или 24 четири седалки, шатъл автобуси до големи пътнически автобуси ако групата е голяма, трансферът ще осъществи посрещането и превоза на пътниците според нуждите на всеки повод. Шофьорът ще ви осигури и бебешки и детски столчета след предварителна резервация.