Предварителната резервация на трансфер - без излишен стрес и притеснения

03/11/2017

 

Ако пътуващите не познават страната, езика и обичаите, придвижването от летището до хотела и обратно може да бъде свързано с излишен стрес и притеснение. Ето защо е добре предварително да резервирате трансфер, за да сте спокойни, че няма да има неприятни изненади, когато пристигнете на място. Често таксиметровите шофьори завишават цените на услугите си, разчитайки на незапознатостта на пътниците с местните тарифи.  С предварителната резервация на трансфер си осигурявате сигурно пътуване на изгодни цени. Може да се обърнете към Холидей Плюс БГ, като попълните онлайн формата и завършите резервацията си. Можете да резервирате трансфер и по е-мейл, ако имате специални предпочитания. На разположение е и телефонна линия, на която може да се свържете с обслужващите агенти на Холидей Плюс БГ и лично да уговорите трансфера си. 

 

С предварителната резервация имате възможност да спестите пари, защото колкото по-рано резервирате, толкова по-големи отстъпки има. Освен това осигурявате на вас и на вашите гости спокойствието и си спестявате излишни притеснения от търсене на таксиметрови услуги на място или спирка на градски транспорт. Няма да се налага да се лутате на летището с тежки куфари, а ще бъдете посрещнати от вашия шофьор с табелка в зала пристигащи, който ще ви закара директно до желаната дестинация. Друго предимство освен удобното и експедитивно придживане е, че ще може спокойно да планирате бюджета си и няма да има неприятни изненади. 

 

Ако пътувате група от няколко човека, може да е достатъчен лек автомобил, но за по-големи групи може да резервирате минибус или микробус. При необходимост може да бъде наето специални превозно средство за хора с увреждания. Обслужващите агенти на Холидей Плюс БГ ще ви помогнат да откриете най-доброто решение за вас. 

Личният трансфер включва посрещане на летището от шофьор с табелка с вашето име в зала “пристигащи”, който ще ви закара до хотела ви. Информация за шофьора може да откриете на вашата резервация, която трябва да разпечатате и да носите със себе си. На връщане шофьорът ще ви вземе от вашия хотел или друго предварително уговорено място и ще ви закара до летището. 

 

Груповите трансфери с минибус или автобус може да бъдат предоставяни за група от пътници, които пътуват заедно, или за отделни туристи, които не се познават, но пристигат от или заминават за един и същ полет на летището. Разписанието на трансфера ще бъде предварително уговорено и съобразено според трафика и броя на спирките, така че автомобилът да събере всички пътници, без да закъснява за крайната дестинация.