Вдъхновение, козметика и красота - COSMOPROF Болоня 2018 - част 1

30/11/-0001

 

Изложение за козметика и фризьорствоАко сте любители на красотата, естетиката и модата, или професионално се занимавате с козметични салони за красота, то непременно трябва да посетите изложението за козметика и фризьорство в Болоня през март 2018 година. Cosmopack e водещо международно събитие, което събира на едно място над 250 000 професионалисти от козметичната индустрия, за да им даде възможност да се запознаят с богато разнообразие от ексклузивни марки козметични продукти, специално разработени за салоните за красота. Изложението е разположено на огромна площ в специално оборудвани помещения от oтворен тип, които да поберат всичките 2677 фирми изложители от 29 страни. Всеки може да открие нещо интересно за себе си - от любителите на козметични и спа процедури до професионалистите, които предлагат тези услуги - богата гама от всевъзможни козметични марки, гримове, продукти за коса, продукти за спа процедури, парфюми и въобще всички продукти, които помагат на хората за изразят красотата си и да запазят младостта си.

 

Хората, които проявяват професионален интерес към козметичните марки, ще имат възможност да проучат въпроси като дизайн на опаковките, договорни отношения от всякакъв вид, засягащи суровини, машини, логистика и др. Ще могат да създадат ценни контакти за своя бизнес, да намерят нови доставчици на козметични продукти, които да отговарят на спецификата на техния бизнес, или просто да се вдъхновят за нови начинания, като се потопят в колоритния свят на козметичните марки. Целта на изложението в Болоня е да даде възможност за осъществяване на контакти между производителите на козметика, дистрибуторите и крайните клиенти.

 

Ако решите да посетите изложението за козметика и фризьорство в COSMOPROF - БОЛОНЯ 2018, може да разчитате на Холидей Плюс БГ. Туристическата агенция организира посещение под формата на автобусна екскурзия с тръгване от Варна, Шумен, Търговище, Велико Търново и София с начална дата вечерта на 14 срещу 15 март 2018 година. Пътуването ще се осъществи с лицензиран туристически автобус, а за удобството на пътуващите са предвидени междинни нощувки на отиване в Белград, а на връщане в Загреб. В областта на Болоня, където ще се проведе посещението на изложението COSMOPROF - БОЛОНЯ 2018, са предвидени 2 нощувки.

 

За това какво още може да видите по време на организираното посещение на изложението за козметика и фризьорство в COSMOPROF - БОЛОНЯ 2018 ще поговорим в следващия материал “Вдъхновение, козметика и красота - Изложението за козметика и фризьорство Болоня 2018 - част 2”

автор: Силвия Добрева​