Вдъхновение, козметика и красота - COSMOPROF Болоня 2018 - част 2

30/11/-0001

CosmoprofАко се интересувате професионално от козметика и козметични средства за салони за красота или ако просто обичате да се грижите за себе си и да изглеждате добре с помощта на различни ритуали за красота, то COSMOPROF - БОЛОНЯ 2018 със сигурност ще представлява интерес за вас. COSMOPROF - БОЛОНЯ 2018 е изложение на водещи козметични марки в бранша - пърфюми, декоративна козметика, био и натурални козметични средства, грижа за косата и ноктите, продукти за спа и бюти процедури и др. Изложението дава поле за изява и възможност за осъществяване на бизнес контакти, като увеличава възможностите на професионалистите в бранша да реализират нови проекти. А за любителите представлява един грандиозен празник за сетивата и възможност да се насладят на феерия от цветове, аромати и начини за себеизразяване.

 

Ако се запишете за организираното посещение на изложението за козметика и фризьорство в COSMOPROF - БОЛОНЯ 2018, провеждано от туристическа агенция Холидей Плюс БГ, освен изложението ще може да се насладите и на една приятна екскурзия през Сърбия, Хърватия и Италия. Ще посетите Болоня, където ще се проведе изложението, както и столиците на Сърбия и Хърватска - Белград и Загреб.

 

Времето през март месец е особено приятно, все още прохладно, но се усеща приятното пролетно затопляне. Макар че слънцето е щедро в Италия, а температурите са около 12 градуса по Целзий, все пак си носете дрехи и за топло и за по-прохладно време.

 

 

BelgradeЕкскурзоводите на Холидей Плюс БГ ще ви разведат из Белград с организираната панорамна обиколка. Центърът на града със своите площади, църкви, театри, музеи във Виенски стил от края на 19 и началото на 20 век и с трамвайните си линии много напомня на София, а и на всеки друг голям балкански град, но все пак носи и свои типично сръбски стил. Хората са гостоприемни и приятни, а сръбкините поразяват с красотата и стила си, смел и дори дързък за нашенските разбирания, но типично балкански.

 

 

 

ZagrebНа връщане от изложението ще нощувате в Загреб - столицата на Хърватска. Ще може да се потопите в атмосферата на старата централна част на града със своята типично славянска смесица от модерна и средновековна архитектура, изчистени барокови линии, огромни каменни здания с причудлива орнаментика и червени керемидени покриви. Ще вечеряте в ресторант Kaptolska Klet Загреб. В изящният ресторант в самия център на града приготвят вкусни местни специалитети по оригинални хърватски рецепти само със съставки от местни домакинства. Това приятно приключение за небцето ще бъде и приятен завършек на екскурзоводската програма, а на следващия ден автобусът ще ви закара до България, заредени с много нови впечатления и приятни емоции от едно вълнуващо пътешествие.

автор: Силвия Добрева​