• HolidayPLus : Шопинг програма     Одрин и Лозенград с нощувка

Шопинг програма Одрин и Лозенград с нощувка

2 дена/1 нощувка
Нощувката е в Одрин.
Дати: 20-21 ноември-Потвърдена-Има места

11-12 декември


Програма

1 ден

Отпътуване от Варна Антим I  02:00 ч. Спиране за почивка по пътя. Преминаване  на  българо –турската  границата. Около 9:30 ч.  пристигане в Одрин. Посещение на складове за перилни и почистващи препарати. 10.45-11.15. Българската църква Св. Константин и Елена, построена със средства на Българската общност в Одрин. 11.30-13.30 ч. Посещение на Margi outlet и синия пазар. След 14.00 ч. настаняване в хотела. 15:00 ч. Трансфер до центъра и свободно време на центъра. По желание самостоятелно посещение на: Джамията Селимие, която е най-голямата забележителност на мюсюлманската архитектура създадена от архитекта Синан и е с най-високите минарета в Турция, а купола й е по-голям дори от този на Света София в Истанбул. 18:00ч. Връщане обратно в хотела. Нощувка.

2 ден

Закуска. Свободно време. 9:45 ч. освобождаване на хотела, натоварване на багажа в автобуса. 10.00 -12.00ч. Свободно време за посещение на мол Ераста. 12.15-13:30 ч. часа спирка на хипермаркет КИПА/Bizim. 13:30ч. – отпътуване за Лозенград. Около 14:30ч. пристигане в Лозенград. Свободно време, за покупка на баклави, локум, сладки и т.н. Отпътуване за България в 17.00 ч. Пристигане във Варна около полунощ.

Часовете по програмата са ориентировъчни!

ВАЖНО: Правилата за влизане в Турция и обратно в България в условия на пандемична обстановка можете на видите на началната страница на нашият саит.!!!

Цени

Цена: 110лв. на човек в двойна стая

Единична стая 140лв.

Цената включва:

Транспорт с лицензиран автобус или микробус  по маршрута

1 нощувка със закуска в Одрин хотел 5*

Медицинска застраховка

Пътни и гранични такси, паркинг

Цената не включва:
Разходи от личен характер; Медицинска застраховка за лица над 70 години – доплащане 2.00 лв., лица над 80г не се застраховат.
 

Полезно от нашия блог

Видове трансфери - в какви случаи е подходящо да поръчаме трансфер?
-0001-11-30

Трансферът осигурява удобно и сигурно пътуване на предварително фиксирана цена. В днешно време той е не само лукс, а и необходимост, като в определени случаи се явява предпочитан начин на транспорт. В какви случаи е подходящо да поръчаме трансфер?

Още за Видове трансфери - в какви случаи е подходящо да поръчаме трансфер?
7 вдъхновяващи места в Тайланд - част 1
-0001-11-30

Далечен и различен от всичко, с което сте свикнали, Тайланд ще ви завладее с красотата и екзотиката си. От вкусната и пикантна кухня, дружелюбни и усмихнати хора, свещените будистки храмове до невероятната природа, тропически плажове и екзотични животни, има много причини да предприемете пътешествие до тази прекрасна азиатска страна. Представяме ви някои от най-вдъхновяващите места в Тайланд:

Още за 7 вдъхновяващи места в Тайланд - част 1
10 от най-значимите и интересни забележителности, които да посетите в Атина - част 1
-0001-11-30

Ако искате да надникнете в миналото на древна Гърция, препоръчваме ви да посетите Атина. Освен, че е един от най-старите градове въобще и е най-старата столица в Европа, съвременна Атина е модерен, шумен, урбанизиран метрополис с население от 3 милиона души. Тук се срещат древността и съвремието. Списъкът с интересни забележителности е дълъг, затова сме подбрали само най-важните.

Още за 10 от най-значимите и интересни забележителности, които да посетите в Атина - част 1
Какво да видите, докато сте на почивка в Бодрум - част 2
-0001-11-30

Бодрум е един от най-хубавите турски курорти, с красива крайбрежна ивица с едни от най-луксозните хотели и пристанище, пълно с яхти и катамарани, готови за пътешествия из тюркоазените води на Егейско море. В предишната статия ви разказахме за построения от рицарите хоспиталиери замък Св. Петър от 15 в. и намиращия се в него Музей на подводната археология и за останките от прочутия в древността Мавзолей в Халикарнас, едно от седемте чудеса на света. Предлагаме ви още няколко интересните забележителности, които може да посетите докато сте на почивка в Бодрум.

Още за Какво да видите, докато сте на почивка в Бодрум - част 2