• HolidayPLus : Шопинг програма     Одрин и Лозенград с нощувка

Шопинг програма Одрин и Лозенград с нощувка

2 дена/1 нощувка
Нощувката е в Одрин.
Дати:

22-23 април - Stop Sale

28-29 май 


Програма

1 ден

Отпътуване от Варна Антим I  01:00 ч. Спиране за почивка по пътя. Преминаване  на  българо –турската  границата. Около 9:30 ч.  пристигане в Одрин. Посещение на складове за перилни и почистващи препарати. На 22 април ще се посети и петъчен пазар.  10.45-11.15. Българската църква Св. Константин и Елена, построена със средства на Българската общност в Одрин. 11.30-13.30 ч. Посещение на Margi outlet и синия пазар. След 14.00 ч. настаняване в хотела. 15:00 ч. Трансфер до центъра и свободно време на центъра. По желание самостоятелно посещение на: Джамията Селимие, която е най-голямата забележителност на мюсюлманската архитектура създадена от архитекта Синан и е с най-високите минарета в Турция, а купола й е по-голям дори от този на Света София в Истанбул. 18:00ч. Връщане обратно в хотела. Нощувка.

2 ден

Закуска. Свободно време. 9:45 ч. освобождаване на хотела, натоварване на багажа в автобуса. 10.00 -12.00ч. Свободно време за посещение на мол Ераста. 12.15-13:30 ч. часа спирка на хипермаркет КИПА/Bizim. 13:30ч. – отпътуване за Лозенград. Около 14:30ч. пристигане в Лозенград. Свободно време, за покупка на баклави, локум, сладки и т.н. Отпътуване за България в 17.00 ч. Пристигане във Варна около полунощ.

Часовете по програмата са ориентировъчни!

 

Цени

Цена: 130лв. на човек в двойна стая

Единична стая 160лв.

Цената включва:

Транспорт с лицензиран автобус или микробус  по маршрута

1 нощувка със закуска в Одрин хотел 5*

Медицинска застраховка

Пътни и гранични такси, паркинг

Цената не включва:
Разходи от личен характер; Медицинска застраховка за лица над 70 години – доплащане 2.00 лв. на ден, лица над 80г не се застраховат.
 

Полезно от нашия блог

Топ 6 топли дестинации за посрещане на Нова година - част 1
-0001-11-30

Декември е студен и снежен, с много светлини, празници и аромат на канела. Ако студът ви идва малко вповече, защо да не се отправите към някоя топла дестинация за Новогодишните празници. Ето и нашите топ предложения за топли дестинации за посрещане на Нова година:

Още за Топ 6 топли дестинации за посрещане на Нова година - част 1
Бижутата на Флоренция - кратък пътеводител - част 2
-0001-11-30

Град, в който ренесансовият гении е развихрил творческият си потенциал и ни е завещал безценно културно наследство, Флоренция е бил средище на велики учени, архитекти и художници. Не е възможно човек да разгледа всичките й съкровища за няколко дни, но все пак ви представяме списък с някой от най-значимите й забележителности. Продължаваме разходката из Флоренция:

Още за Бижутата на Флоренция - кратък пътеводител - част 2
Замъкът Пелишор и румънската кралица Мария - част 1
-0001-11-30

В сърцето на Карпатите в покрайнините на Синая се намират два от най-красивите кралски замъка в Европа - замъкът Пелеш и по-малкия му брат Пелишор, наричан още “Малкия Пелеш”. Румънският крал Карол I неслучайно е избрал това живописно място за построяване на летните кралските резиденции в края на 19 в., защото гористата местност осигурявала прохлада и отдих през горещите летни месеци.

Още за Замъкът Пелишор и румънската кралица Мария - част 1
8 най-известни туристически атракции в Кушадасъ - част 1
-0001-11-30

Кушадасъ е един от най-популярните морски курорти и круизнo корабнo пристанищe в Турция. Известен като място за пазаруване и оживено място за завабление, през последните няколко десетилетия Кушадасъ е станал любимо място на посетителите от Европа на пакетни пътувания.

Още за 8 най-известни туристически атракции в Кушадасъ - част 1